Avantatges i promocions per rotació (estacionament per minuts)

Promocions especials

Descomptes directes de rotació a tots els aparcaments de la Xarxa

Tarifes especials de rotació als aparcaments B:SM

Tarifa per dies - Aparcament Estació Barcelona Nord

 

El millor preu per als viatgers de l'Estació d'Autobusos

Si preveus que no has de moure el teu vehicle durant uns dies, t'oferim aquesta tarifa. Si inicies un viatge des de l'estació d'autobusos Barcelona Nord, et recomanem especialment aquest producte.

Amb un pagament de només 22,35€ per dia pots tenir el teu vehicle els dies que necessitis estacionament continuat a l'aparcament de l'Estació Barcelona Nord. Aquest aparcament es troba molt ben situat al centre de la ciutat, molt a prop de l'estació de metro i tren d'Arc de Triomf.

Abans de retirar el vehicle només cal anar al caixer automàtic i fer efectiva l'estada pagant només 22,35€ per cadascun dels dies i el temps restant a tarifa de rotació.

Tarifa per dies - Aparcament Flos i Calcat

Amb aquesta tarifa especial, podràs gaudir d'estacionament continuat a l'aparcament B:SM Flos i Calcat pagant només 22,35€ per a estades de 7 a 24 hores.

Funcionament:

Recollir el tiquet a l'entrada i validar-lo al caixer automàtic de la forma habitual.

El caixer t'aplicarà automàticament la tarifa equivalent a 7 hores d'estacionament, si l'estada ha estat de 7 a 24 hores.

Abans de retirar el vehicle només cal anar al caixer automàtic i fer efectiva l'estada pagant només 22,35 €.

Tarifa multi hores - Aparcament Ona Glòries

Aparca a bon preu

Amb aquesta tarifa especial, podràs gaudir d'estacionament continuat a l'aparcament B:SM Ona Glòries (al costat del Centre Comercial) pagant només 4,80€ per a estades de 1,30 a 6 hores i 19,20€ per a estades de 6,01 a 24 hores.

Funcionament:

Recollir el tiquet a l'entrada i validar-lo al caixer automàtic de la forma habitual.

El caixer t'aplicarà automàticament la tarifa equivalent a 1,30 hores d'estacionament, si l'estada ha estat de 1,30 a 6 hores. Si estàs més estona, a partir de les 6 hores i fins a 24 hores se't cobrarà l'equivalent a 6 hores.

Tarifa Zoo

Quan visitis el Zoo, estaciona el teu vehicle per només 13,75€

Si vas al Zoo, disposes de l'aparcament Wellington-Zoo per un preu de 13,75€ per un període d'entre 5 i 10 hores. Si aquest aparcament està ple, se t'oferirà la possibilitat de comprar unes targetes per aparcar 10 hores contínues a l'aparcament de Marina Port per només 10€.

Només es poden adquirir a l'aparcament de Wellington-Zoo i només vàlid en horaris del Zoo.

Altres tarifes

Per gaudir dels espectacles de la ciutat al millor preu, gaudeix de les tarifes especials als aparcaments B:SM en els esdeveniments següents:

Aparcament La Boqueria

Gran Teatre del Liceu

Preu 8€ des d'1h abans de la funció i fins a un màxim de 6 hores.

Aparcament Rius i Taulet

Concert/Teatres/BTM

Preu 6,45€ 1 h més que l'espectacle.

Aparcament Pl. de les Arts

TNC/ Auditori

Preu 6,45€ des d'1h abans de l'espectacle i fins a un màxim de 5 hores.

Tarifa especial de rotació a l'aparcament de Marquès de Mulhacén pel col·lectiu ESADE (només esdeveniments) Aparcament Marquès de Mulhacén

Preu 4,10€ 4 hores.

IVA inclòs en tots els preus

Val Horari

Parking Barcelona, estacionament per hores

Utilitza els nostres Vals Horaris per no quedar-te sense plaça d'aparcament. Amb els Vals Horaris podràs gaudir d’1 a 6 hores consecutives d’estacionament amb plaça garantida als aparcaments de la Xarxa B:SM. 

Reservar

Més informació

 

 

 

Park&Ride

Park&Ride és una modalitat d'aparcament amb un preu molt reduït, i en combinació amb l'ús del transport públic, en la qual el vehicle no pot moure's fins a la finalització del servei.

Més informació

Aparca l'autocaravana

B:SM disposa a Barcelona d'un aparcament per a l'estacionament còmode i segur d'autocaravanes, la seva ubicació facilita l'accés al transport públic.

Reservar

Parking Futbol

No perdis el temps donant voltes per estacionar el teu vehicle els dies de partit, B:SM disposa prop de l’estadi de futbol Nou Camp dels aparcaments Flos i Calcat, Cotxeres de Sarria i Marquès de Mulhacén.

Més informació

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte