A la Xarxa d'Aparcaments BSM tenim engegada una campanya de foment de l’ús de la moto als aparcaments subterranis. Aquesta campanya pretén donar a conèixer la disponibilitat de places reservades per a motos als aparcaments de la Xarxa d’Aparcaments B:SM. Per incentivar tant el coneixement d’aquesta oferta com els beneficis de poder deixar la moto en instal·lacions segures i vigilades, s’ha posat en marxa una promoció especial que consisteix en el següent: 

  • Des del 16 al 22 de Gener de 2023, el preu de l'estacionament per minuts de moto a l'aparcament BSM Marina Port gaudirà d'un descompte del 100%, quedant-se en 0 €/hora.
  • A partir del 23/01/2023 i durant un temps limitat, el preu de l'estacionament per minuts de moto als aparcaments inclosos en la promoció especial MOTOS gaudirà d'un descompte del 50%, quedant-se en 0,45 €/hora.
  • Abonament Diari Moto de 9,30 hores, sense dipòsit i amb un mes gratis amb una permanència mínima de 2 mesos, i amb descompte del 50% en l'estacionament de moto a la Xarxa B:SM, a 18,45 € IVA inclòs, vàlid per a nous contractes i segons disponibilitat als aparcaments inclosos en la promoció, excepte BSM Gràcia Motos.
  • Abonament Diari Moto de 9,30 hores, sense dipòsit i amb un mes gratis amb una permanència mínima de 2 mesos, i amb descompte del 50% en l'estacionament de moto a la Xarxa B:SM, a 13,27 € IVA inclòs, vàlid per a nous contractes i segons disponibilitat de l'aparcament BSM Gràcia Motos.

Aparcaments inclosos en la promoció especial MOTOS:

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte