A la Xarxa d'Aparcaments BSM hem engegat una campanya de foment de l’ús de la moto als aparcaments subterranis. Aquesta campanya pretén donar a conèixer la disponibilitat de places reservades per a motos als aparcaments de la Xarxa d’Aparcaments B:SM. Per incentivar tant el coneixement d’aquesta oferta com els beneficis de poder deixar la moto en instal·lacions segures i vigilades, s’ha posat en marxa una promoció especial que consisteix en el següent:

Aparcament BSM Moll de la Fusta

  • De l'1/06/2020 al 14/06/2020 l'estacionament per minuts de motos serà gratuït a l'aparcament BSM Moll de la Fusta.
  • A partir del 15/06/2020 i durant un temps limitat, el preu de l'estacionament per minuts de moto a l'aparcament BSM Moll de la Fusta gaudirà d'un descompte del 50%, quedant-se en 0,40 €/hora.
  • Abonament Diari Moto de 9,30 hores, sense dipòsit i amb un mes gratis amb una permanència mínima de 2 mesos, i amb descompte del 50% en l'estacionament de moto a la Xarxa B:SM, a 18,00 € IVA inclòs, vàlid per a nous contractes i segons disponibilitat de l'aparcament BSM Moll de la Fusta.

Aparcaments BSM Gràcia Motos - BSM Rambla Poblenou - BSM Flos i Calcat - BSM Pl. Bonanova

  • Del 06/07/2020 al 19/07/2020 l'estacionament per minuts de motos serà gratuït als aparcaments BSM Gràcia Motos, BSM Rambla Poblenou, BSM Flos i Calcat i BSM Pl. Bonanova.
  • A partir del 20/07/2020 i durant un temps limitat, el preu de l'estacionament per minuts de moto als aparcaments BSM Gràcia Motos, BSM Rambla Poblenou, BSM Flos i Calcat i BSM Pl. Bonanova gaudiran d'un descompte del 50%, quedant-se en 0,40 €/hora.
  • Abonament Diari Moto de 9,30 hores, sense dipòsit i amb un mes gratis amb una permanència mínima de 2 mesos, i amb descompte del 50% en l'estacionament de moto a la Xarxa B:SM, a 18,00 € IVA inclòs, vàlid per a nous contractes i segons disponibilitat dels aparcaments BSM Rambla Poblenou i BSM Pl. Bonanova.
  • Abonament Diari Moto de 9,30 hores, sense dipòsit i amb un mes gratis amb una permanència mínima de 2 mesos, i amb descompte del 50% en l'estacionament de moto a la Xarxa B:SM, a 12,95 € IVA inclòs, vàlid per a nous contractes i segons disponibilitat de l'aparcament BSM Gràcia Motos.

Aparcaments inclosos en la promoció especial MOTOS:

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte