A la Xarxa d'Aparcaments BSM hem engegat una campanya de foment de l’ús de la moto als aparcaments subterranis. Aquesta campanya pretén donar a conèixer la disponibilitat de places reservades per a motos als aparcaments de la Xarxa d’Aparcaments B:SM. Per incentivar tant el coneixement d’aquesta oferta com els beneficis de poder deixar la moto en instal·lacions segures i vigilades, s’ha posat en marxa una promoció especial que consisteix en el següent:

 

Aparcaments BSM Bilbao - Llull - BSM Flos i Calcat - BSM Gràcia Motos - BSM Mercat del Guinardó - BSM Mercat de Sant Antoni - BSM Pl. Francesc Layret - BSM Rambla Poblenou - BSM Sant Andreu Teatre

  • De l'11/01/2021 al 24/01/2021 l'estacionament per minuts de motos serà gratuït als aparcaments BSM Bilbao, Llull, BSM Flos i Calcat, BSM Gràcia Motos, BSM Mercat del Guinardó, BSM Mercat de Sant Antoni, BSM Pl. Francesc Layret, BSM Rambla Poblenou i BSM Sant Andreu Teatre.
  • A partir del 25/01/2021 i durant un temps limitat, el preu de l'estacionament per minuts de moto als aparcaments BSM Bilbao, Llull, BSM Flos i Calcat, BSM Gràcia Motos, BSM Mercat del Guinardó, BSM Mercat de Sant Antoni, BSM Pl. Francesc Layret, BSM Rambla Poblenou i BSM Sant Andreu Teatre gaudiran d'un descompte del 50%, quedant-se en 0,40 €/hora.
  • Abonament Diari Moto de 9,30 hores, sense dipòsit i amb un mes gratis amb una permanència mínima de 2 mesos, i amb descompte del 50% en l'estacionament de moto a la Xarxa B:SM, a 18,00 € IVA inclòs, vàlid per a nous contractes i segons disponibilitat dels aparcaments BSM Flos i Calcat, BSM Gràcia Motos, BSM Mercat del Guinardó, BSM Mercat de Sant Antoni, BSM Pl. Francesc Layret i BSM Rambla Poblenou.
  • Abonament Diari Moto de 9,30 hores, sense dipòsit i amb un mes gratis amb una permanència mínima de 2 mesos, i amb descompte del 50% en l'estacionament de moto a la Xarxa B:SM, a 12,95 € IVA inclòs, vàlid per a nous contractes i segons disponibilitat de l'aparcament BSM Gràcia Motos.

Aparcaments inclosos en la promoció especial MOTOS 0,40 €/hora

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte