20% de descompte en la compra de Targetes de 25 Hores!

Durant la setmana del Black Friday, tindràs un descompte addicional del 20% en la compra de Targetes de 25 Hores i estalviaràs fins a un 40% sobre el preu/hora de rotació.

Per gaudir de la promoció:

1. Fes clic a 'Comprar'
2. Introdueix el codi black20 al camp ‘Clica aquí per posar el codi’ per carregar el descompte i finalitza la teva compra online.

Promoció vàlida des del dilluns 23 de novembre fins al diumenge 29 de novembre de 2020 a les 24h00.

*Condicions de recollida derivades del pla de prevenció anticovid: Les Targetes Hores comprades online només es podran recollir als aparcaments següents: BSM Bilbao (c. Bilbao, 29 S), BSM Ferran Casablancas (c. Josep Balarí,9), BSM Hospital del Mar (Pg. Marítim de la Barceloneta, 23 -31), BSM Mercat dels Encants (c. Castillejos, 158), BSM Mercat del Guinardó (c. Teodor Llorente, 10) i BSM Mercat de Sant Antoni (c. Compte d’Urgell / c. Tamarit), en horari de dilluns a divendres de 08h00 a 21h00.

Comprar

 

20% de descompte en la contractació d’Abonament Complet 24H!

Durant la setmana del Black Friday, tindràs un descompte del 20% en la primera mensualitat si contractes online un abonament Complet 24H per a la Xarxa d’Aparcaments BSM.

Per gaudir de la promoció:

1. Fes clic a 'Comprar' i introdueix en el Cercador les dades següents:

- On vas: escriu la zona on vols contractar l’abonament d’aparcament
- Tipus de vehicle: selecciona ‘Turisme’
- Durada de l’aparcament: selecciona ‘Mesos’
- Horari d’estacionament: selecciona ‘24’

2. Fes clic al botó de ‘Cercar’
3. Dels resultats, escull la modalitat ‘Complet’ de l’aparcament que t’interessi i fes clic a ‘Comprar’.
4. Introdueix el codi black20 al camp ‘Clica aquí per posar el codi’ per carregar el descompte i finalitza la teva compra online.

Promoció vàlida des del dilluns 23 de novembre fins al diumenge 29 de novembre de 2020 a les 24h00, segons disponibilitat d’abonaments a cada aparcament.

Comprar

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte