Avís:

Temporalment la informació sobre la Disponibilitat dels Punts de Recàrrega no està actualitzada. Estem treballant en la millora del servei i aviat tornarem a oferir-te-la. Disculpeu les molèsties.

 

Punts de recàrrega eléctrica Endolla Barcelona

Els punts de recàrrega per a motos i cotxes elèctrics existents a la Xarxa d'Aparcaments B:SM formen part del servei de punts de recàrrega eléctrica Endolla Barcelona, la xarxa de punts de recàrrega eléctrica de Barcelona.

Com s'utilitzen els punts de recàrrega eléctrica 

Per conèixer la seva localització i utilizar els punts de recàrrega eléctrica Endolla Barcelona existents a la Xarxa d'Aparcaments B:SM cal prèviament:

  1. Descarregar-se l'app smou, l'app gratuïta de mobilitat de Barcelona.
  2. Crear-se un usuari i, si es té tarjeta de vehicle elèctric, vincular-la.
  3. Activar el servei Endolla Barcelona.
  4. Subscriure la modalitat de pagament que millor s'adapti a la teva mobilitat.

Un cop fet, per fer-ne ús d'un punt de recàrrega ubicat a la Xarxa d'Aparcaments B:SM:

  1. Accedeix al servei Endolla Barcelona de l'app smou.
  2. Escaneja el codi QR del punt de recàrrega que vols activar.
  3. Connecta el teu vehicle amb el connector adient.
  4. Selecciona "Inici de recàrrega" en la pantalla del servei Endolla Barcelona de l'app smou.
  5. El €/kWh de la teva recàrrega serà el que correspongui al tipus de vehicle, ubicació del punt de recàrrega i tipus i horari de la recàrrega de la modalitat de subscripció que hagis contractat (dret de recàrrega fins a un ús màxim de 6 hores).

Per a més informació:

 Anar a ENDOLLA BARCELONA

 Anar a TARIFES ENDOLLA BARCELONA

 

Punts de Recàrrega

La sostenibilitat i l'eficiència energètica són dos criteris prioritaris en la política de mobilitat de Barcelona i, a poc a poc, també es van introduint en les decisions dels consumidors a l'hora de comprar un vehicle.

Actualment, la Xarxa d'Aparcaments B:SM compta amb 366 Punts de Recàrrega, 192 per a cotxes i 174 per a motos.

La instal•lació dels Punts de Recàrrega per a vehicles elèctrics a la Xarxa d’Aparcaments B:SM consisteix en el subministrament de 220 volts utilitzant un endoll de seguretat.

Els nostres Punts de Recàrrega admeten endolls Mennekes. Aquesta mena d’endoll pot donar fins a 16A (3,6 KW) tot i que el temps de recàrrega dependrà del vehicle i de la necessitat de recàrrega.

Amb accions com aquestes, B:SM vol afavorir l’ús de vehicles elèctrics, una pràctica que contribueix a la mobilitat sostenible: reducció d'emissions de CO2, disminució del soroll i foment del respecte pel medi ambient.

Abonaments Vehicle Elèctric

Si tens un vehicle elèctric i necessites una plaça d'aparcament amb endoll, la Xarxa d’Aparcaments B:SM posa a la teva disposició diferents opcions d'abonament de plaça eléctrica, amb un ús màxim de 12 h/dia d'ús de la plaça eléctrica, segons disponibilitat d'endolls a cada aparcament.

Per poder utilizar les places destinades als abonats amb vehicle elèctric és imprescindible contractar la modalitat d'abonament elèctric o, en cas de ja ser abonat, sol·licitar el canvi a modalitat d'abonament elèctric. El cost del servei de recàrrega no està inclòs en el preu de l'abonament de la plaça eléctrica.

Un cop contractada la modalitat d'abonament elèctric, per accedir a la recàrrega eléctrica és imprescindible ser usuari de l'app smou amb el servei Endolla Barcelona i la modalitat tarifària escollida activada.

Sol•licita informació sense compromís omplint el següent formulari.

Envia el formulari

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte