Avís:

Temporalment la informació sobre la Disponibilitat dels Punts de Recàrrega no està actualitzada. Estem treballant en la millora del servei i aviat tornarem a oferir-te-la. Disculpeu les molèsties.

 

Mapa Disponibilitat Punts de Recàrrega

El Mapa de la Disponibilitat dels Punts de Recàrrega ofereix la informació en temps real sobre la disponibilitat dels diferents tipus de Punts de Recàrrega de Vehicles Elèctrics a cada aparcament de la Xarxa d’Aparcaments B:SM.

Clicant a la icona de cada aparcament de la Xarxa d’Aparcaments B:SM, es pot accedir a saber quants endolls estan disponibles en aquell moment concret i per a quin tipus de vehicle elèctric (cotxe o moto). Amb aquesta informació, podràs planejar la recàrrega del teu vehicle elèctric o anar directe al Punt de Recàrrega disponible més proper en cas de que necessitis recarregar urgentment.

Punts de Recàrrega

La sostenibilitat i l'eficiència energètica són dos criteris prioritaris en la política de mobilitat de Barcelona i, a poc a poc, també es van introduint en les decisions dels consumidors a l'hora de comprar un vehicle.

Actualment, la Xarxa d'Aparcaments B:SM compta amb 366 Punts de Recàrrega, 192 per a cotxes i 174 per a motos.

La instal•lació dels Punts de Recàrrega per a vehicles elèctrics a la Xarxa d’Aparcaments B:SM consisteix en el subministrament de 220 volts utilitzant un endoll de seguretat.

Tots els nostres Punts de Recàrrega admeten endolls Mennekes i endolls Schuko. Ambdós tipus d’endoll poden donar fins a 16A (3,6 KW). La potència dependrà del tipus d’endoll del vehicle: alguns vehicles amb Schuko la limiten a 10A; tot i que, normalment, els Schuko treballen a 12A i els Mennekes a 16A. El temps de recàrrega dependrà del vehicle i de la necessitat de recàrrega.

Amb accions com aquestes, B:SM vol afavorir l’ús de vehicles elèctrics, una pràctica que contribueix a la mobilitat sostenible: reducció d'emissions de CO2, disminució del soroll i foment del respecte pel medi ambient.

 

Anar a ENDOLLA BARCELONA

 

Abonaments Vehicle Elèctric

Si tens un vehicle elèctric i necessites una plaça d'aparcament amb endoll, la Xarxa d’Aparcaments B:SM posa a la teva disposició abonaments per a vehicles elèctrics. Recorda que, de momento, el cost de recàrrega és gratuït. Sol•licita informació sense compromís omplint el següent formulari.

Envia el formulari

Estacions de Bicing

Complementari al servei d'aparcament, tens a la teva disposició una gran xarxa d'estacions del servei Bicing amb gran cobertura territorial i que ofereixen bicicletes convencionals i elèctriques.

El servei de Bicing va néixer per ampliar l'oferta dels transports públics, incrementar la sostenibilitat de la ciutat i facilitar viatges llargs i ascendents, amb l'objectiu de consolidar-lo com un mitjà de transport integrat a la ciutat.

Anar a web Bicing

Fes un Park&Ride a la mateixa ciutat de Barcelona.

B:SM disposa d'aparcaments dissuasius tipus Park&Ride per a automòbils, situats a la perifèria de la ciutat. La seva finalitat és encoratjar els conductors a aparcar el seu vehicle privat i accedir al centre de les ciutats mitjançant el transport públic. Aquests aparcaments són prop d’estacions d'autobús, metro o ferrocarril per facilitar el transbord, constituint-se en bescanviadors que fomenten la intermodalitat entre el transport privat i el transport col·lectiu. B:SM disposa en aquests aparcaments per a estades curtes i llargues de tarifes reduïdes en la modalitat de Park&Ride.

Aquests Aparcaments són: Plaça Fòrum, Rius i Taulet, Sant Genis i Marqués de Mulhàcen.

Comprar

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte