Bonus Card

1, 2, 3, 4, 5 o 7 dies

Parking Barcelona

Amb la targeta Bonus Card de B:SM podràs gaudir d'entrades i sortides il·limitades per 1, 2, 3, 4, 5 o 7 dies, en l'aparcament escollit de la Xarxa de B:SM.

Comprar

Més informació

Parking Card

Parking Barcelona

Tarifa plana per aparcar a tots els aparcaments de la Xarxa B:SM i treure el cotxe tant com vulguis durant 1, 3, 5 o 7 dies consecutius.

Comprar

Més informació

Bonus Card

15 o 30 dies

Parking Barcelona

Amb la targeta Bonus Card de B:SM podràs gaudir d'entrades i sortides il·limitades per 15 o 30 dies consecutius, en l'aparcament escollit de la Xarxa de B:SM. 

Comprar

Més informació

Targetes Hores

Parking Barcelona

Perquè aparcar sigui més econòmic, més ràpid, més còmode i adaptable a cada cas: Targeta Hores de prepagament: 25, 50 o 100 hores.

Comprar

Més informació

Global Safe Site Excellence

Certificació com espai segur contra COVID-19 

Llegir més

Afectacions per la COVID-19

Consulta aquí la informació actualitzada

Llegir més

Promoció Moto

Foment de l’estacionament de moto als aparcaments subterranis.

Llegir més

Val Horari

Parking Barcelona, estacionament per hores

Utilitza els nostres Vals Horaris per no quedar-te sense plaça d'aparcament. Amb els Vals Horaris podràs gaudir d’1 a 6 hores consecutives d’estacionament amb plaça garantida als aparcaments de la Xarxa B:SM. 

Reservar

Més informació

 

 

 

Park&Ride

Park&Ride és una modalitat d'aparcament amb un preu molt reduït, i en combinació amb l'ús del transport públic, en la qual el vehicle no pot moure's fins a la finalització del servei.

Més informació

Aparca l'autocaravana

B:SM disposa a Barcelona d'un aparcament per a l'estacionament còmode i segur d'autocaravanes, la seva ubicació facilita l'accés al transport públic.

Reservar

Parking Futbol

No perdis el temps donant voltes per estacionar el teu vehicle els dies de partit, B:SM disposa prop de l’estadi de futbol Nou Camp dels aparcaments Flos i Calcat, Cotxeres de Sarria i Marquès de Mulhacén.

Més informació

icon-twitter


Estigues atent a la nostra actualitat

@AparcamentsBSM

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte