TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

 

TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona
933065700
info@tnc.cat

30% de descompte per als abonats de BSM a Desig sota els oms

d’Eugene O’Neill

Direcció de Joan Ollé

Sala Gran del TNC

Aconsegueix 2 entrades al preu de 19’50€ cadascuna per als divendres 10, 17 i 24 de novembre, amb el codi promocional DIVENDRESBSM

Per aconseguir el descompte, en el moment de fer la compra, introduïu el codi promocional a la casella corresponent i completeu el procés de compra.

Desig sota els oms

Un gran clàssic del teatre nord-americà, en el qual l'amor s'enfronta a l'ambició.

Mentre la febre de l’or s’enduu els joves cap a l’Oest, un vell granger del sud es manté aferrat a l’antic pedregar que amb l’esforç de tota una vida ha aconseguit convertir en terra cultivable. Quan els seus tres fills descobreixin que l’ancià s’ha tornat a casar, amb una dona molt més jove que es deleix per recollir l’herència, esclataran totes les tensions acumulades al llarg dels anys entre els murs d’aquella propietat.

Sota la impassibilitat inquietant dels grans oms que rodegen la casa, el desig exacerbat de posseir tant la terra com la dona destarotarà la vida dels protagonistes d’aquesta tragèdia fundacional del teatre nord-americà, escrita ben poc abans de l’inici de la Gran Depressió amb el «Crac del 29».

Més informació

Compra aquí les teves entrades

 

Cerca el teu aparcament

Al voltant del teu aparcament hi han molts establiments que t'ofereixen avantatges exclusives. Selecciona'l i guadeix.

 

Cerca el tipus de comerç

Si ets abonat als aparcaments de B:SM tens moltes avantatges, descomptes o promocions. Un gimnàs, un entrepà o una botiga d'esports. Què necessites?

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte