Arenal Restaurant

 

Arenal Restaurant

Passeig Marítim Barceloneta, s/n (platja)
08003 Barcelona
932 21 08 10
info@arenalrestaurant.com

Postres GRATUÏTES fins el 31 de maig de 2019*

ESPECIALISTA EN ARROSSOS I PAELLES A PEU DE PLATJA
El restaurant Arenal situat a nivell de la platja de la Barceloneta, destaca per una decoració elegant i sòbria. Des de qualsevol racó del seu ampli i lluminós saló interior és possible contemplar el mar.
La seva agradable terrassa és de les més desitjades de la ciutat amb unes agradables vistes al mar, ideal per a celebrar esdeveniments, celebracions o noces. El restaurant Arenal ofereix una exquisida cuina mediterrània de temporada a peu de platja. La seva proposta gastronòmica és un homenatge a l’essència del barri de pescadors i és basada en el tradicional receptari mariner.

Més informació: Arenal Restaurant

* Condicions de la Promoció:
- Promoció vàlida per a les primeres reserves realitzades fins el 31 de maig (inclòs), indicant en el moment de la reserva que és Abonat dels Aparcaments BSM.

- Promoció vàlida per a reserves a la carta (mínim dos plats) de dilluns a divendres en el servei de migdia, i divendres i dissabtes en el servei de sopar.
- Queda exclòs de la promoció, el servei de migdia de dissabtes, diumenges i festius.

 

 

Cerca el teu aparcament

Al voltant del teu aparcament hi han molts establiments que t'ofereixen avantatges exclusives. Selecciona'l i guadeix.

 

Cerca el tipus de comerç

Si ets abonat als aparcaments de B:SM tens moltes avantatges, descomptes o promocions. Un gimnàs, un entrepà o una botiga d'esports. Què necessites?

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte