Messi10 by Cirque du Soleil

 

Messi10 by Cirque du Soleil

Parc Fòrum (Plataforma Marina)
grupos@mixtosports.com

Divendres 21:00h 15% descompte - Diumenge 18:00h 10% descompte

MESSI10 by Cirque du Soleil és un espectacle únic que reuneix la màgia del circ i de l'esport a través dels valors de l'atletisme, l'acrobàcia, la passió i l'esperit de superació. Un show que inspira a trobar el 10 que tots portem dins. Una oportunitat única per gaudir del primer espectacle de Cirque du Soleil que s'inspira en un astre de l'esport.

MESSI10 by Cirque du Soleil explica la història d'un jove d'ambició il·limitada per superar qualsevol obstacle i arribar a ser el millor número 10 del món.

Un espectacle format per un repartiment internacional de 46 acròbates, que conduiran al públic a través d'una espectacular performance de 90 minuts on es reuneixen l'ambient elèctric dels estadis amb la intimitat del teatre, al ritme d'una banda sonora vibrant a càrrec de Sony Music.

  • Oferta pels abonats d'Aparcaments BSM: Divendres 21:00h 15% descompte - Diumenge 18:00h 10% descompte
  • Codi: Escollir promoció 9 i introduir el codi APARCAMENTS BSM
  • Enllaç de compra: www.messicirque.com/ca/barcelona/
  • Condicions: Quota de 200 entrades per funció. Validesa fins al 04.01.20 o fins a esgotar quota. No acumulable a altres promocions.

 

 

 

 

 

 

Cerca el teu aparcament

Al voltant del teu aparcament hi han molts establiments que t'ofereixen avantatges exclusives. Selecciona'l i guadeix.

 

Cerca el tipus de comerç

Si ets abonat als aparcaments de B:SM tens moltes avantatges, descomptes o promocions. Un gimnàs, un entrepà o una botiga d'esports. Què necessites?

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte