L'Auditori de Barcelona

 

L'Auditori de Barcelona

Lepant, 150
08013 Barcelona
93 247 93 00
info@auditori.cat

Projecció de la pel•lícula i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

Els dies 10,11 i 12 de novembre del 2017,
15% de descompte pels abonats de B:SM.

 

Per aconseguir descompte, en el moment de fer la compra seleccioneu el descompte: ABONATS BSM i introduïu el codi OB117.

E.T. és la bicicleta volant, és el dit il•luminat, és l’armari ple de ninos, és la por del color blanc que envolcalla els científics, és la tendresa, és l’aventura... i ningú no discutirà pas que E.T. també és la música, una partitura guardonada amb l’Oscar a la millor banda sonora de 1982.

John Williams ja havia escrit música per a les pel•lícules més populars de Steven Spielberg (Tauró, Encontres a la tercera fase, A la recerca de l’arca perduda...), però amb E.T. se li va plantejar un nou repte: la música havia de reforçar la idea d’un alienígena tendre, proper i carinyós. Entre les imatges i la música van aconseguir un cant a l’amistat, a l’amor, al respecte per la diferència, al somriure en el moment del comiat. Una pel•lícula indispensable amb una banda sonora plena de color i de sensibilitat, amb temes immortals, com el del vol màgic de les bicicletes... vint anys abans que arribés Harry Potter!

Per aconseguir descompte, en el moment de fer la compra seleccioneu el descompte: ABONATS BSM i introduïu el codi OB117.

Per a més informació i comprar les teves entrades:

www.auditori.cat/ca/e-t-lextraterrestre

 

 

Cerca el teu aparcament

Al voltant del teu aparcament hi han molts establiments que t'ofereixen avantatges exclusives. Selecciona'l i guadeix.

 

Cerca el tipus de comerç

Si ets abonat als aparcaments de B:SM tens moltes avantatges, descomptes o promocions. Un gimnàs, un entrepà o una botiga d'esports. Què necessites?

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte