General Optica

 

General Optica

Manso,33
08015 Barcelona
933256196

Descompte en l'aparcament BSM

A General Optica mirem per tu.

A General Optica tenim un objectiu: cuidar la teva mirada. I com que no hi ha dues mirades iguals, hem creat serveis adaptats a cada persona que garanteixen satisfacció i atenen les seves necessitats visuals i estètiques.

Gràcies a aquesta manera de pensar, som líders a Espanya i l’òptica de referència a Portugal amb el distintiu Mais Optica. A més, disposem d’una cadena de centres òptics amb el suport dels millors professionals, productes, serveis i garanties per a tu.

Programa Privilege

DESCOMPTES

Pla Renove i Renove Sol: 30€ de descompte en les teves noves ulleres.

Disposes d'un 30% de descompte en comprar les teves ulleres graduades (muntures + cristalls) o noves ulleres de sol. Possibilitat de combinar muntures i/o cristalls ja rebaixats (amb descompte superior al 30%) en aquest cas no s'aplicaria cap descompte addicional.

Pla Família: les ulleres del teu fill gratis.

La compra per un adult d'una ullera graduada amb el 30% de dte. (import mínim net 150€; dte. no aplicable a muntures i/o cristalls ja rebaixats) dóna dret a una ullera graduada gratis per a un menor d'edat de la mateixa família (muntura a triar d'un assortiment identificat i cristalls orgànics antirreflejantes i endurits de -6D a +4D i cilindre fins a 2D).

Pla Duo i Duo Sol: les teves segones ulleres a meitat de preu.

Per la compra de dues ulleres (graduades o de sol) per a la mateixa persona, 30% dte. en la de major valor i 50% dte. en la de menor valor (muntures + cristalls) o noves ulleres de sol. Import mínim per a les ulleres de menor valor després d'aplicació descomptes: 20€.

Lents de Contacte.

10% dto en totes les Lents de Contacte. No aplicable a altres ofertes i/o promocions.

Audiòfons: 2x1 Adaptacions binaurals. Oferta vàlida per a Audiòfons inclosos en la tarifa Premium, Avançada i Òptima de General Optica.

Audiòfons: Piles gratis.

Oferta vàlida des de la compra de l'audiòfon en general Optica. Nombre de piles limitat al consum anual per 2 audiòfons i benvolgut per a cada model.

 

Cerca el teu aparcament

Al voltant del teu aparcament hi han molts establiments que t'ofereixen avantatges exclusives. Selecciona'l i guadeix.

 

Cerca el tipus de comerç

Si ets abonat als aparcaments de B:SM tens moltes avantatges, descomptes o promocions. Un gimnàs, un entrepà o una botiga d'esports. Què necessites?

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte