Crucerum.com

 

Crucerum.com

93 178 58 66
empresas@crucerum.com

Fins a un 7% de descompte!

CONDICIONS GENERALS 2018-2019

Es realitzarà un descompte de fins un 7% en el preu base del creuer, excloent les taxes d'embarcament, propines o qualsevol servei addicional de la naviera o del dpt. de “Crucerum Servicios” (vols, trasllats, hotels, sales vip, etc.). Només vàlid per creuers a partir de 7 nits.

Val de 20€ de descompte en productes digitals amb una compra mínima de 39,95€. Despeses d'enviament no incloses. Descompte efectuat per la península i Illes Balears.

L'assegurança bàsica gratuïta inclou assistència mèdica per primera i segona persona en reserves amb un import mínim de 1.500€ sense comptar taxes d'embarcament o altres suplements del viatge. No inclou anul·lació del creuer, en cap cas és reemborsable.

No acumulables a altres promocions al web de crucerum.com

Els regals són exclusius per les empreses associades a Crucerum.com i que hagin abonat l'import total del creuer.

Les reserves de ferrys i els mini creuers no comptabilitzaran per aquesta promoció.

Crucerum.com es reserva el dret de modificar aquestes promocions amb o sense previ avís sempre recompensant al client amb un valor similar.

Aquestes promocions i avantatges només són vàlids per tots els empleats d'empreses associades a crucerum.com durant l'any 2018-2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cerca el teu aparcament

Al voltant del teu aparcament hi han molts establiments que t'ofereixen avantatges exclusives. Selecciona'l i guadeix.

 

Cerca el tipus de comerç

Si ets abonat als aparcaments de B:SM tens moltes avantatges, descomptes o promocions. Un gimnàs, un entrepà o una botiga d'esports. Què necessites?

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte