La gestió

B:SM gestiona 51 aparcaments a la ciutat de Barcelona per facilitar l'estacionament dels residents, de les empreses i de les persones que diàriament es desplacen a la ciutat.

L'objectiu de B:SM es centra a contribuir a la millora de la mobilitat i facilitar solucions a les múltiples demandes que genera l'activitat de la ciutat.

Missió

B:SM té com a missió principal contribuir al desenvolupament de Barcelona i a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i visitants facilitant la mobilitat. Per això oferim una xarxa d’'aparcaments amb més de 14.000 places d'aparcament destinades al seu ús per hores, per dies o per temps il·limitat a tots els districtes de la ciutat; aparcaments exclusivament per a residents, on oferim places de lloguer i concessió de dret d'ús a cinquanta anys; i aparcaments per a vehicles de mides especials com autobusos, autocars o autocaravanes, on aquests poden aparcar per hores, dies o per temps il·limitat per mitjà d'abonament.

Gestionem serveis encarregats per l'Ajuntament de Barcelona amb eficiència i proactivitat tot aportant valor a aquesta gestió de serveis i optimitzant la rendibilitat social i econòmica.

La nostra missió i visió se sustenta en els nostres valors corporatius: compromís, respecte, rigor i honestedat, són la base del compromís de B:SM amb la societat en la prestació de serveis als ciutadans.

Trajectòria

B:SM Pioners des de l'any 1994 amb el sistema tarifari d'aparcaments per tal d'oferir als ciutadans el preu més just.

1994

Barcelona de Serveis Municipals va ser la primera empresa a introduir el pagament per fraccions de 15 minuts en tota la xarxa d'aparcaments.

2002

Reducció de tarifa de rotació a fraccions de 5 minuts, una mesura molt ben acceptada pels usuaris que van incorporar altres operadors d'aparcaments.

2006

Implantació del sistema de tarifació per minuts: el pas definitiu per oferir el preu més just. Amb aquesta mesura B:SM es va avançar a la llei de defensa dels consumidors que estableix el pagament per minuts.

2009

Posada en marxa del servei de punts de recàrrega eléctrica en la Xarxa d'Aparcaments B:SM.

2018

Implantació general del sistema d'accés per identificació de matrícula dels abonats de la Xarxa d'Aparcaments B:SM.

2019

Incorporació del pagament per minuts a través de l'app SMOU englobant en una sola aplicació els serveis de mobilitat personal de Barcelona.

2020

Incorporació de nous serveis per a la mobilitat urbana com consignes Click & Collect i micro-magatzems de proximitat per a la Distribució d'Última Milla.

2021

Incorporació de zones segures per a bicicletes en els aparcaments de la Xarxa d'Aparcaments B:SM.

Innovació

B:SM amb solucions innovadores als reptes de la ciutat

Empresa model per la seva contribució a fer que les expectatives dels ciutadans i de l'Ajuntament de Barcelona es compleixin, innovadora en models de gestió que són referents per a altres ciutats i on els que hi treballem ens sentim orgullosos de formar-ne part.

B:SM té especial interès en la implantació dels nous avanços tecnològics per tal de millorar el servei i la satisfacció dels clients.

Navegador interior cotxe
Certificat ISO Aparcaments BSM

Política de qualitat

B:SM s'ha convertit en un referent corporatiu com a marca amb la seva Política de Qualitat.

La Política de Qualitat de la Xarxa d'Aparcaments Municipals és una mostra més del compromís de Barcelona Serveis Municipals, S.A. amb la qualitat i la millora contínua. Per aconseguir-ho ens hem de superar cada dia en l'atenció als nostres clients, la satisfacció dels quals és el millor indicador de qualitat dels serveis que oferim.

B:SM una xarxa que us ofereix un servei garantit per la certificació de qualitat ISO 9001.

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte