22/10/2020

La Xarxa d’Aparcaments B:SM ofereix consignes autoservei per al comerç electrònic

A partir d’aquest mes d’octubre, es posa en funcionament un nou servei de recollida i lliurament de paqueteria de l'operador de comerç digital líder del mercat a 10 aparcaments de la Xarxa BSM. Aquests punts ofereixen un servei de consignes intel·ligents que actuen com apartats de correus i estan pensades per donar resposta a l’increment de les compres online i a les noves necessitats dels usuaris i usuàries.

Amb un funcionament sense limitació horària i disponibilitat 24 hores tots els dies de l’any, aquest nou servei ofereix un entorn segur, de proximitat i amb videovigilància les 24 hores.

L’objectiu és oferir als usuaris i usuàries de la Xarxa d’Aparcaments BSM diferents serveis de valor afegit que suposin una millora en la seva vida quotidiana. D’aquesta manera, els usuaris podran disposar d'unes consignes automatitzades des de les quals podran enviar o rebre els seus paquets quan ho necessitin, sense haver d’estar presents als seus domicilis.

Amb aquesta aposta, BSM vol afavorir les polítiques de mobilitat sostenible, reduint els desplaçaments d'última milla de les empreses, concentrant els repartiments i alleugerir el trànsit en superfície, tot habilitant espais específics als aparcaments subterranis.

En una primera fase de desplegament, el servei estarà disponible als 10 aparcaments següents:

  • BSM Barcelona Estació del Nord (c. Alí Bei, 54): Planta -1, al costat de la cabina de control i del caixer automàtic.
  • BSM Bilbao-Llull (c. Bilbao, 29): Planta -1, davant de la plaça 148, al costat de l'accés del c. Bilbao.
  • BSM Cotxeres de Sarrià (Pg. Manel Girona, 77): Planta -1, a la plaça 3, al costat dels punts de recàrrega de moto.
  • BSM Marquès de Mulhacén (c. Marquès de Mulhacén, 51): Planta -1, entre els lavabos i la sala del comptador de l'aigua.
  • BSM Mercat de la Boqueria (c. Floristes de la Rambla, s/n): Planta -1, al costat de la plaça 213.
  • BSM Mercat dels Encants (c. Castillejos, 158): Planta -2, davant de la rampa dels vehicles.
  • BSM Mercat de la Sagrada Família (c. Mallorca, 425 -433): Planta -1, on hi ha les places de bicicleta i davant del validador de tiquets.
  • BSM Mitre–Putxet (Rda. General Mitre, 203): Planta -1, al costat de la cabina de control i de la rampa de sortida dels vehicles.
  • BSM Ona Glòries (c. de la ciutat de Granada, 173-175): Planta -1, davant de l'accés de vianants i al costat de la plaça 62.
  • BSM Travessera de Dalt (Travessera de Dalt, 51): Planta -1A, davant de la rampa de vehicles direcció planta -2B.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte