31/12/2022

Afectacions als Aparcaments BSM

Els Aparcaments BSM segueixen prestant el seu servei habitual. 

 

1. Informació Comercial i Atenció al Client:

 • L' horari d'Informació Comercial d'Aparcaments B:SM és de 07h00 a 21h00 els dies laborables a través del telèfon 93 409 18 22 i l'email infocomercial[at]bsmsa[dot]cat
 • Seguim al teu costat a traves de l’Atenció al Client al 93 409 20 21, l’email atclientbsm[at]bsmsa[dot]cat i l’apartat Suport Tècnic de l’app SMOU.
 • Els Punts d’Atenció Ciutadana realitzen tràmits de forma presencial amb Cita Prèvia els dies laborables de 8:30 h. a 14:30 h i de 15:30 h a 19:30 h. Podeu reservar dia i hora a través del telèfon 93 887 50 34 i seleccionant l’opció de “Cita Prèvia” o via web.

 

2. Restriccions i Afectacions als aparcaments:

 • Tots els aparcaments de la Xarxa d'Aparcaments BSM mantenen el seu servei habitual.
 • De forma generalitzada i per seguretat, els portons dels aparcaments es tancaran de 22h00 a 06h00.
 • El personal no realitzarà venda de productes de manera presencial.
 • Es recomana l'ús dels caixers automàtics (de targeta bancària i de monedes) per fer els pagaments i la compra de productes d'aparcament.
 • L'entrega del producte Targeta Hores comprat online només es realitzarà en l'aparcament escollit per a la compra, en horari de dies feiners de dilluns a divendres de 08h00 a 21h00.
 • No es realitzaran entregues presencials de productes comercials d'aparcament, comandaments d'obertura d'aparcaments de residents, candaus de seguretat per a bicicletes o símiles des de les 22h00 h a les 06h00. 

 

3. Tancament per obres a l'aparcament BSM Litoral Port

A partir de l'1 de maig de 2022, durem a terme una remodelació de l'aparcament B:SM Litoral Port amb l'objectiu de millorar les actuals instal·lacions i la qualitat dels serveis que oferim. La previsió de la durada d'aquestes obres és d'un any i, sumada a la seva complexitat, malauradament fa que no sigui possible la continuació de la prestació del servei d'aparcament actual.

Per aquest motiu, l'aparcament B:SM Litoral Port deixarà d'oferir el servei d'aparcament a partir del pròxim 01/05/2022.

 

4. Tancament per obres a l'aparcament BSM Wellington-Zoo

La prestació de servei d'aparcament de vehicles a l'actual aparcament BSM Wellington-Zoo finalitza el 31/10/2022 amb motiu de l'inici de les obres per a la creació d'un nou complex de recerca i innovació, que comptarà amb un nou aparcament concebut com un hub de serveis de mobilitat. Es preveu que les obres finalitzin a finals del 2025.

Recomanem els aparcaments alternatius BSM Marina Port o BSM Hospital del Mar.

 

5. Afectacions per obres a l'aparcament BSM Sant Genís

A partir del 10 d'octubre i fins a finals de gener de 2023, s’iniciaran unes obres d’impermeabilització que afectaran la disponibilitat actual de places d’estacionament a l'aparcament BSM Sant Genís. Per aquest motiu, no es vendran productes dia ni abonaments nous. Temporalment, l'estacionament per minuts es podrà fer a l'aparcament Basic Park Vall d'Hebron, situat just a sobre.

 

6. Tancament de l'aparcament BSM Bus Moll d'Espanya

La prestació de servei d'aparcament de vehicles a l'aparcament BSM Bus Moll d'Espanya finalitza el 31/12/2022.

Recomanem els aparcaments alternatius BSM Moll de la Fusta o BSM Bus Garcia Fària.

 

7. Protocol de Neteja i Desinfecció:

La Xarxa d'Aparcaments B:SM ha estat certificada amb el segell Global Safe Site Excellence que assegura la correcta implementació dels procediments de prevenció en higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits per fer front a la pandèmia provocada pel coronavirus. La certificadora Bureau Veritas s'ha encarregat d'auditar i verificar que totes les mesures marcades pels protocols es porten a terme de la manera fixada. I tant és així que la certificació s'ha obtingut amb qualificació d'Excellence, que comporta acompliment de les mesures sanitàries i anàlisis amb les mostres de les diferents instal·lacions que verifiquen la desinfecció i neteja.

Per a la seguretat de treballadors, treballadores i persones usuàries dels aparcaments de la Xarxa d'Aparcaments BSM cada dia netegem i reforcem la desinfecció de superfícies o punts de contacte freqüent com:

 • Zones Comunes
 • Caixers Automàtics
 • Cabines de Control, taulells, taules, cadires, ordinadors i altres estris d'oficina del personal
 • Lavabos, aixetes i eixugadors de mans elèctrics
 • Ascensors i botoneres
 • Intèrfons
 • Baranes i Passamans
 • Tiradors i manetes de portes

 

8. Informació actualitzada

Podeu seguir informació actualitzada a través del nostre web www.aparcamentsBSM.cat i al nostre perfil de Twitter @AparcamentsBSM
 
 

 

(ACTUALITZAT - 31/12/2022 10H00)

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte