08/04/2015

Els abonats de la xarxa B:SM disposaran de descomptes a 72 aparcaments de la Ciutat

Barcelona de Serveis Municipals ha arribat a un acord amb les operadores BAMSA i Saba, perquè els abonats a la Xarxa B:SM també puguin disposar de descomptes als seus aparcaments. D’aquesta manera, s’amplien les possibilitats d’estacionament de rotació dels abonats de la Xarxa B:SM, ja que podran deixar el seu vehicle a 74 aparcaments de la ciutat, els 42 de B:SM i 32 més gestionats per BAMSA i Saba.

Els descomptes dependran del tipus d’abonament que hagi contractat l'usuari. B:SM crearà el nou abonament Complet Plus, amb el que els usuaris tindran un 50% descompte en la rotació als aparcaments BAMSA i Saba, que es sumarà al ja establert descompte als aparcaments B:SM. El nou abonament estarà disponible a partir del pròxim 1 de febrer, però els usuaris que actualment disposin d’un abonament complet podran gaudir dels avantatges Plus fins el 30 de juny de 2017.

Amb aquest acord, B:SM dona un valor afegit als seus abonats, ja que a la oferta de 42 aparcaments disponibles de la Xarxa B:SM es sumen 32 més, els 15 de BAMSA i 17 dels que Saba gestiona a la Ciutat. La finalitat de l’acord, a més, és poder oferir avantatges als usuaris alhora que s’agilitza el sistema de rotació a Barcelona, fent-lo més eficient, sostenible i econòmic pel ciutadà.

La col·laboració amb les operadores d’aparcaments és recíproca, ja que permetrà que els abonats de BAMSA i de Saba també puguin deixar el seu vehicle, en règim de rotació, a qualsevol dels aparcaments de B:SM. Està previst que els usuaris disposin d’una targeta que els permeti identificar-se a qualsevol dels aparcaments, ja sigui de la Xarxa B:SM, de BAMSA o de Saba. 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte