22/05/2018

Nou aparcament BSM Mercat de Sant Antoni

A partir del 23 de maig de 2018 es posa en funcionament l’aparcament BSM Mercat de Sant Antoni, situat al carrer Comte d’Urgell núm.1, sota el mateix mercat. Aquest és l’aparcament número 44 de la Xarxa d’Aparcaments de Barcelona Serveis Municipals (B:SM).

Característiques i novetats

El nou aparcament disposa d’una superfície útil total de 14.239,15 m2 dividida en dues plantes (Planta -2 i Planta -4) i té una capacitat per a 398 places per a turismes, incloent-hi 10 places per a persones amb mobilitat reduïda i 7 places per a vehicles elèctrics, a més també disposa de 102 places per a motocicletes, incloent-hi 8 places per a motocicletes elèctriques.

Els serveis ja disponibles del nou aparcament BSM Mercat de Sant Antoni són l’accés als vianants, l’accés a persones de mobilitat reduïda, l’accés dels abonats per identificació de matrícula, el pagament per targeta, els punts de recàrrega de vehicles elèctrics i el sistema de videovigilància 24h.

A més, aquest nou aparcament també incorpora un sistema d’informació a l’usuari i de guiat de places pensat per facilitar la informació i ubicació a l’usuari de les places lliures. Aquest sistema te l’objectiu de millorar la mobilitat en l’interior de l’aparcament oferint als usuaris la informació necessària per estacionar el seu vehicle de manera ràpida i eficaç, fet que contribueix a la disminució de les emissions produïdes pels vehicles i del temps destinat a l’operació d’aparcar.

Sostenibilitat i valor afegit

En consonància amb l’aposta de BSM per la sostenibilitat, la il•luminació del nou aparcament està basada en una il•luminació LED uniforme que aporta condicions visuals més òptimes i fiables tant per aparcar com per caminar amb seguretat. Així mateix, la il•luminació LED estalvia energia i contribueix a reduir els costos de funcionament i manteniment d’aquest nou equipament.

Finalment, el disseny de l’aparcament BSM Mercat de Sant Antoni es correspon al nou concepte d’imatge que BSM vol oferir als ciutadans i usuaris, apostant per un color de pintura base blanca que contribueix a augmentar la lluminositat de l’espai i amb una formulació que redueix l’impacte sonor. Els colors verd (Planta -2) i vermell (Planta -4) s’utilitzen per remarcar en tot moment la ubicació en la que s’està i, el disseny innovador d’algues per marcar les diferents places, fa recordar que estem a la ciutat de Barcelona, a tocar del mar Mediterrani.

Rotació i abonaments pel barri

Els residents de la zona, els paradistes del Mercat de Sant Antoni i els usuaris en general podran gaudir-ne tant de la possibilitat de l’aparcament dels seus vehicles en modalitat de rotació com de les modalitats d’abonament que B:SM ha preparat de forma especial per cobrir les diferents necessitats d’un entorn tan dinàmic com el del barri de Sant Antoni: Complet 24h, Diürns i Nocturns.

L’aparcament BSM Mercat de Sant Antoni és de titularitat municipal i la gestió la du a terme B:SM per acord amb l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) amb l’objectiu d’aconseguir eficàcia i coordinació entre els usos i destins del conjunt format pel propi mercat i l’aparcament que fonamentalment son el de donar servei als treballadors, paradistes i usuaris del Mercat, així com als veïns del barri de Sant Antoni del districte de l’Eixample.

Aquest nou aparcament es suma als aparcaments que BSM ja gestiona en entorns de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), com els dels de La Sagrada Família, La Boqueria, El Guinardó i Els Encants.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte