01/06/2017

B:SM incorpora l’Aparcament dels Encants a la seva xarxa

A partir de l’1 de juny s’ha posat en funcionament l’Aparcament dels Encants, situat al carrer Castillejos 158, sota el mateix Mercat dels Encants – Fira de Bellcaire, convertint-se en l’aparcament número 43 de la Xarxa d’Aparcaments de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM).

L’Aparcament dels Encants és de titularitat municipal i la gestió la du a terme B:SM, així com els aparcaments dels mercats de Sagrada Família, La Boqueria i El Guinardó. Està previst que pròximament l’aparcament del Mercat de Sant Antoni també formi part de la xarxa d’aparcaments gestionats per B:SM.

El nou aparcament consta de 8.042 m2 construïts en sola planta i té una capacitat per a 277 places per a cotxes, incloent-hi 4 places per a persones amb mobilitat reduïda, 79 places per a motocicletes i 10 places per a bicicletes.

Els serveis ja disponibles del nou Aparcament dels Encants són l’accés als vianants, l’accés a persones de mobilitat reduïda, sistema de pagament per targeta i sistema de vigilància durant les 24 hores del dia. La resta de serveis que s’aniran implementant al llarg dels propers mesos són els punts de recàrrega de vehicles elèctrics, places per a cotxes i motos elèctriques i consigna gratuïta.

Els usuaris podran gaudir de les modalitats d’abonament que disposa B:SM per als turismes com l’abonament complet durant les 24 hores, els abonaments d’horari diürn o nocturn, o bé productes de rotació com les targetes de prepagament (de 25h, 50h, i 100h), les targetes multidia (de 1, 3, 5 i 7 dies) i els vals horaris pels comerços de l’entorn. D’igual manera també s’ofereixen abonaments 24 hores per a motos i bicicletes.

L’Aparcament dels Encants dóna servei als treballadors i paradistes del Mercat i als veïns de la zona El Fort Pienc del districte de l’Eixample. La gestió del nou aparcament és un encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona a BSM, mitjançant l’acord adoptat per la Comissió de Govern en la sessió ordinària de 25 de maig de 2017.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte