22/06/2021

Aparcaments B:SM col·labora amb la mobilitat personal durant el GREC 2021 amb la Tarifa Espectacle

La Xarxa d’Aparcaments B:SM col·labora amb la mobilitat personal durant la celebració del Festival GREC 2021 activant a l’app de mobilitat personal de Barcelona, smou, la Tarifa Espectacle pels assistents del festival que es desplacin a Montjuïc amb vehicle privat.

La Tarifa Espectacle consisteix en 5 hores d’estacionament per 6,45 € IVA inclòs i estarà disponible als aparcaments B:SM Rius i Taulet i B:SM Ciutat del Teatre. Es podrà entrar amb l’app smou des d’1 hora abans de l’inici de l’espectacle, segons disponibilitat de cada aparcament. Així, els assistents dels espectacles de l’entorn GREC Montjuïc 2021 podran pagar el seu estacionament de manera més ràpida, més còmoda i més segura des del seu propi mòbil, sense cues i sense haver de passar pel caixer.

 

Comença l'espectacle!

Per accedir a la Tarifa Espectacle, els dies de funció en l’entorn GREC Montjuïc 2021, caldrà ser usuari de l’app smou i tenir el servei agilPark activat.
En cas de no ser usuari, només cal:

  1. Descarregar-se l’app smou
  2. Registrar-se
  3. Activar l’agilPark, el servei que permet entrar i sortir dels aparcaments de la Xarxa B:SM per lectura de matrícula, sense necessitat d’agafar tiquet, i pagar a través del mòbil sense passar pel caixer.

Fet això, es podrà aparcar a l’aparcament B:SM Rius i Taulet o B:SM Ciutat del Teatre des d’1 hora abans de la funció. A l’entrada a l’aparcament, el sistema reconeixerà la matrícula i la barrera s’obrirà de manera automàtica aplicant la Tarifa Espectacle. Ràpid, còmode i segur.

 

Descarrega't l'app smou aquí!

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte