10/11/2017

El web d’Aparcaments B:SM estrena secció per a la Mobilitat Sostenible

Dins dels serveis i informació que els usuaris poden trobar en aquesta nova secció es troba la consulta d’un mapa de la Xarxa d’Aparcaments B:SM en el que es pot consultar la disponibilitat en temps real dels punts de recàrrega.

Aquesta consulta, en temps real i accessible des de qualsevol dispositiu, es fa clicant a la icona de cada aparcament que apareix al mapa. La fitxa resultant permet conèixer quants endolls estan disponibles en el moment concret de fer la consulta i per a quin tipus de vehicle elèctric (cotxe o moto).

L’objectiu és que l’usuari pugui planejar la recàrrega del seu vehicle elèctric segons la seva disponibilitat o que li permeti anar directe al punt de recàrrega disponible més proper, en cas de que necessiti recarregar amb urgència.

 

Punts de recàrrega

Els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics instal•lats a la Xarxa d’Aparcaments B:SM consisteix en el subministrament de 220 volts utilitzant un endoll de seguretat.

Tots els punts de recàrrega oferts a la Xarxa d’Aparcaments B:SM admeten endolls Mennekes i endolls Schuko. Ambdós tipus d’endoll poden subministrar fins a 16A (3,65 Kw/h) tot i que la potència final dependrà del vehicle de l’usuari.

Tot i que avui en dia els vehicles elèctrics són relativament minoritaris, la sostenibilitat i l’eficiència energètica són dos criteris prioritaris en la política de la mobilitat sostenible de Barcelona. Per aquest motiu, B:SM continua treballant per afavorir l’ús de vehicles elèctrics, una pràctica que contribueix a la mobilitat sostenible donat que contribueix a la reducció d’emissions de CO2, a la disminució del soroll i al foment del respecte pel medi ambient.

B:SM és membre director de LIVE Plataforma públic-privada per a l’impuls de la mobilitat sostenible a Barcelona i Catalunya. livebarcelona.cat

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte