Els serveis

D’acord amb el nostre compromís amb la satisfacció dels nostres clients i usuaris i l’aposta per la mobilitat sostenible a la ciutat de Barcelona, els aparcaments de la Xarxa B:SM ofereix diversos serveis de valor afegit i de qualitat.

Serveis de valor afegit

Carsharing Avancar

A la Xarxa d’Aparcaments B:SM hi ha a disposició dels clients i usuaris el servei de carsharing Avancar.

Carsharing Bluemove

A la Xarxa d’Aparcaments B:SM hi ha a disposició dels clients i usuaris el servei de carsharing Bluemove

Europcar

A l’aparcament B:SM Badajoz es troba l’oficina d’Europcar per al districte 22@. Disposa de 35 places per a vehicles de lloguer d’Europcar, la zona de vehicles elèctrics d’Audi i les motos elèctriques de Cooltra.

Serveis de qualitat

Consigna gratuïta

Els aparcaments de la Xarxa B:SM ofereixen servei de consigna gratuïta per a un període màxim de 15 dies.

Video-Vigilància 24h

Els aparcaments de la Xarxa B:SM estan dotats de càmeres de videovigilància 24h i un Centre de Control pioner, creat per a la vigilància i el suport a la gestió dels aparcaments, que permet donar resposta immediata i en temps real als nostres clients i usuaris.

Pagament amb targeta

Pagament més còmode i flexible, tant dels tiquets de rotació com del primer rebut dels abonaments, per mitjà de targeta bancària. Targetes de crèdit o dèbit acceptades: VISA, MasterCard, Diners Club, American Express.

Recàrrega vehicles elèctrics

Els aparcaments de la Xarxa B:SM disposen de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics (motos elèctriques o cotxes elèctrics)

PMR

Els aparcaments de la Xarxa B:SM ofereixen places destinades a persones amb mobilitat reduïda (PMR).

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte