Què és agilPark de l'app smou?

Smou és l’aplicació de Barcelona que t’ajuda a moure’t per la ciutat, posant a la teva disposició informació i serveis de mobilitat personal per facilitar els teus desplaçaments.


Els usuaris de la Xarxa d’Aparcaments BSM en la modalitat d’aparcament per minuts trobaran a l’aplicació smou el servei agilPark amb el que es pot gaudir dels avantatges del pagament del temps exacte d’estacionament per mitjà del telèfon mòbil.


Hem preparat, pensant en tu, un servei més àgil, còmode i sense esperes, ja que no et caldrà ni agafar tiquet a l’entrada ni passar pel caixer automàtic.


Si ja ets usuari de l’app smou, només cal que activis el servei agilPark. Si encara no ho ets, descarrega-te’n l’app al teu smartphone gratuïtament i, previ registre, comença a fer-la servir per pagar els teves estades per minuts a la Xarxa d’Aparcaments BSM.

 

 

Com funciona el servei agilPark en l'app smou

Un cop has activat el servei agilPark de l’app smou ja pots utilitzar el pagament per mòbil en els aparcaments de la Xarxa d’Aparcaments BSM. A l’entrada, el sistema reconeixerà la matrícula que has donat d’alta en el servei agilPark i et deixarà entrar. Quan surtis, el sistema reconeixerà la sortida de la matrícula i et cobrarà pels minuts exactes que hagis estacionats. Entrar, aparcar i sortir.

I si no actives la lectura de matrícula, pots escanejar el tiquet de paper per pagar amb el móvil. Del paper al teu móvil sense pasar pel caixer!

 

 

Com s'activa el servei agilPark en l'app smou

Vídeo que explica com activar el servei agilPark de l'aplicació smou seguint les següents passes:

obrir l'aplicació, introduir dades d'accés per iniciar sessió, seleccionar l'opció 'Serveis' del menú lateral, clicar en el botó 'Activar' del servei agilPark, afegir les dades del vehicle i afegir les dades de la targeta de crèdit .

 

 

Avantatges

  • Sense riscos
  • Sense esperes
  • Sense anar al caixer automàtic
  • Amb el pagament per mòbil, podràs optar a serveis addicionals

Descàrrega

Si encara no tens l’app smou, descarrega-te-la. És gratuïta i disponible per a telèfons tipus smartphone amb sistema iOS o Android.

FAQs

Per consultar les preguntes freqüents sobre el servei agilPark en l'aplicació smou, fes clic aquí.

Privacitat

Per consultar l’Avís Legal i Privacitat fes clic aquí.

Condicions d'ús

Per consultar les Condicions d’Ús fes clic aquí.

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte