Les nostres solucions d'aparcament

Complet

24 hores, tots els dies del mes, i amb descompte del 50%* en l'aparcament per minuts a la Xarxa BSM. També disponible per a motos.

Complet Local

24 hores, tots els dies del mes. Sense el 50% descompte* a la Xarxa BSM.

Nocturn

Lliure circulació de dilluns a divendres de 20 h a 9 h amb un màxim de 12 hores d'estacionament. Dissabte, diumenge i festius, lliure circulació 24 hores (excepte als aparcaments de Moll de la Fusta, Mercat Guinardó, Marina Port i Litoral Port, perquè disposen d'horaris diferents). Descompte del 50%* en l'aparcament per minuts a la Xarxa BSM.

Diürn

De dilluns a dissabte en diferents franges horàries diürnes. Lliure circulació de dilluns a dissabte de 7.30 h. a 21.30 h. fins a un màxim de 12 h. d´estacionament. Diumenge i Festius a rotació horària. Descompte del 50%* en l'aparcament per minuts a la Xarxa BSM.

Diürn Oficines

Lliure circulació de dilluns a divendres de 6:30 h. a 21:30 h. fins a un màxim de 12h. d´estacionament, dissabtes, diumenges i festius a rotació horària. Descompte del 50%* en l'aparcament per minuts a la Xarxa BSM.

Diari 70 hores

Lliure circulació de dilluns a diumenge durant un màxim de 70 hores d'estacionament a la semana. Descompte del 50%* en l'aparcament per minuts a la Xarxa BSM. 

Diari 9.30 hores

Lliure circulació durant un màxim de 9 hores i 30 minuts d'estacionament de dilluns a diumenge. Descompte del 50%* en l'aparcament per minuts a la Xarxa BSM.

Diari 13 hores

Lliure circulació durant un màxim de 13 hores d'estacionament de dilluns a diumenge. Descompte del 50%* en l'aparcament per minuts a la Xarxa BSM.

Motos i Bicicletes

Places reservades al costat de la cabina de control.

Vehicles Elèctrics

Abonaments per a cotxes i motos en places habilitades amb sistema de recàrrega.

Autocars

Aparcaments exclusius per a bus/autocars o vehicles de mides especials. 24 hores, tots els dies del mes.

Furgonetes

Aparcaments exclusius per a furgonetes o vehicles de mides especials.
24 hores, tots els dies del mes.

Abonaments per a empreses

Faciliti l’'aparcament als seus empleats i beneficiï’s de condicions molt especials per volum d’abonaments.

Abonament per període únic

Si el que necessita és poder aparcar durant un període únic d'1 o 2 mesos.

 

 

Estacioni en més de 40 aparcaments i pagui la meitat

Si és abonat d'un dels aparcaments de la Xarxa B:SM, recordi que pot utilitzar la seva targeta d'abonat en els caixers automàtics de qualsevol altre aparcament de la Xarxa BSM per gaudir del descompte del 50%* sobre la tarifa d'aparcament per minuts.

Si és abonat de moto, gaudirà del 50% de descompte sobre el preu de la tarifa especial per a motos en tots els aparcaments que disposin d'aquesta modalitat i si aparca la seva moto en altres aparcaments que no tinguin aquesta tarifa especial, s’'aplicarà el descompte del 50%* en la tarifa d'aparcament per minuts de cotxes.

Els preus dels abonaments i els horaris varien segons l'aparcament.

* Condicions del descompte: Les modalitats d'abonament Complet Local i Bicicleta no gaudeixen d'aquest descompte. Per l'aplicació del descompte, s'estableix un mínim de tres hores des de l'última validació. 


Per sol·licitar més informació de qualsevol producte

Envia el formulari

També pots enviar un correu electrònic a infocomercial[at]bsmsa[dot]cat

o trucar al telèfon 934 091 822 (dies laborables, de dilluns a divendres de 07h00 a 21h00).

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte