Les nostres solucions d'aparcament

B:SM s'adapta a les teves necessitats d'estacionament perquè disposa d'una àmplia oferta flexible d'abonaments per a diferents franges horàries. Pots triar el tipus d'abonament que més et convingui.

Abonaments

Ens adaptem a les necessitats d’estacionament en disposar d’una oferta d’abonaments per a diferents franges horàries.

Més informació

Productes de rotació

Estacionament per minuts, amb les nostres targetes gaudeix d'estalvis en els nostres aparcaments i de major comoditat i agilitat.

Més informació

Parking Card

Tarifa plana per aparcar a qualsevol dels aparcaments de la Xarxa B:SM i treure el cotxe tant com vulguis durant 1, 3, 5 o 7 dies consecutius.

Més informació

Val Horari

Parking Barcelona, estacionament per hores

Utilitza els nostres Vals Horaris per no quedar-te sense plaça d'aparcament. Amb els Vals Horaris podràs gaudir d’3 a 6 hores consecutives d’estacionament amb plaça garantida als aparcaments de la Xarxa B:SM. 

Reservar

Més informació

 

 

 

Park&Ride

Park&Ride és una modalitat d'aparcament amb un preu molt reduït, i en combinació amb l'ús del transport públic, en la qual el vehicle no pot moure's fins a la finalització del servei.

Més informació

Aparca l'autocaravana

B:SM disposa a Barcelona d'un aparcament per a l'estacionament còmode i segur d'autocaravanes, la seva ubicació facilita l'accés al transport públic.

Reservar

Parking Futbol

No perdis el temps donant voltes per estacionar el teu vehicle els dies de partit, B:SM disposa prop de l’estadi de futbol Nou Camp dels aparcaments Flos i Calcat, Cotxeres de Sarria i Marquès de Mulhacén.

Més informació

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte