FlexiPark. Tarifes d'aparcament flexible

Sabem que cada dia és diferent. Per això posem en marxa les tarifes FlexiPark, perquè adaptis el teu aparcament al teu ritme de vida.

Troba la que va amb tu!

FlexiPark mini

Ara vas menys a l’oficina? La tarifa FlexiPark mini està feta per a tu. Tria l’aparcament que vols i aparca el teu vehicle quan i com necessitis per un màxim de 30 hores a la setmana, al millor preu i amb garantia de plaça. Consulta’ns preu i disponibilitat.

FlexiPark medium

Fas jornada intensiva? La tarifa FlexiPark medium és la que s’adapta a tu. Tria l’aparcament que vols i aparca el teu vehicle quan i com necessitis per un màxim de 50 hores a la setmana, al millor preu i amb garantia de plaça. Consulta’ns preu i disponibilitat.

FlexiPark plus

T’han allargat els torns de feina? Cap problema! Per a tu tenim la tarifa FlexiPark plus. Tria l’aparcament que vols i aparca el teu vehicle quan i com necessitis per un màxim de 70 hores a la setmana, al millor preu i amb garantia de plaça. Consulta’ns preu i disponibilitat.

FlexiPark multiaparcament

Treballes en diferents emplaçaments segons el dia? També ens adaptem al teu ritme de vida amb la tarifa FlexiPark multiaparcament. Aparca a tota la Xarxa d’Aparcaments BSM quan i com necessitis pagant una tarifa plana mensual. Sense sorpreses en la factura.
Consulta’ns condicions.

FlexiPark minuts

El teu dia a dia és flexible. Per a tu, cada projecte és diferent així com les teves necessitats. Ens adaptem a tu amb la tarifa FlexiPark minuts. Subscriu-te durant un trimestre i aparca a tota la Xarxa d’Aparcaments BSM pagant pels minuts reals d’ús amb un descompte del 50%.

Per contractar o sol·licitar més informació:

Telèfon:  93 409 18 22, dies laborables, de dilluns a divendres de 8h00 a 21h00
Correu electrònic: infocomercial[at]bsmsa[dot]cat

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte