Avantatges i Promocions Abonats

Promocions

Promocions especials per als Abonats de la Xarxa B:SM

Descompte 2n o 3r vehicle 

En els abonaments complets, si fas un segon o tercer abonament complet al mateix nom i compte bancari gaudiràs d'un 25% de descompte sobre l'abonament de menor quantitat. Segons modalitat d'abonaments i disponibilitat en l'aparcament.

Descompte cotxe/moto

Pels abonats de cotxe en la modalitat de complet si fan un abonament de moto (mateix nom i compte bancari) també gaudeixen d'un 25% de descompte en l'abonament de moto.

En alguns dels nostres aparcaments, si disposes del carnet jove, pots tindre descompte en la modalitat de complet.

*Totes les promocions estan subjectes a disponibilitat de places i segons l'aparcament.

*Consulta promocions puntuals per als diferents aparcaments.

Targetes Hores

Perquè aparcar sigui més econòmic, més ràpid, més còmode i adaptable a cada cas: Targeta Hores de prepagament: 25, 50 o 100 hores.

Comprar

Més informació

Park&Ride

Park&Ride és una modalitat d'aparcament amb un preu molt reduït, i en combinació amb l'ús del transport públic, en la qual el vehicle no pot moure's fins a la finalització del servei.

Més informació

Aparca i visita Barcelona per tant sols 7,95€/dia

Estaciona LOW COST en l'aparcament soterrani García Fària - Espronceda, situat al barri Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou davant la platja de la Mar Bella i Visita Barcelona.

Reservar

Parking Futbol

No perdis el temps donant voltes per estacionar el teu vehicle els dies de partit, B:SM disposa prop de l’estadi de futbol Nou Camp dels aparcaments Flos i Calcat, Cotxeres de Sarria i Marquès de Mulhacén.

+ info

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte