logo
Est. Autobusos

Les estacions d’autobusos contribueixen al model d'ordenació del trànsit d'autocars, garantint els nivells de servei adequats per a les empreses operadores i els seus usuaris.

Estació d'Autobusos Barcelona Nord

estació d'autobusos barcelona nordSituada a l'edifici de l'antiga estació ferroviària del Nord, que data de l'any 1861, l'Estació d'Autobusos Barcelona Nord és avui el nucli central d'arribada i sortida d'autobusos de la ciutat de Barcelona. 
Des d'aquí surten els autobusos que viatgen a la major part de comarques catalanes, a tot Espanya i a les principals ciutats europees i del nord d'Àfrica.

Això comporta la prestació d'una sèrie de serveis, tant per a les empreses com per als viatgers, que van des de la venda de bitllets fins al tren de rentat d'autocars, passant per la connexió amb d'altres mitjans de transport urbans, l'aparcament de vehicles privats i una oferta comercial i de restauració per als usuaris que emprenen o que finalitzen el seu viatge a la nostra ciutat.

Plànol de situació

Un compromís amb la qualitat

L'abril de 2002 l'estació va aconseguir el certificat que acredita que el sistema de qualitat aplicat a la seva gestió compleix les normes ISO 9001:2000.

Així mateix, l'any 2003 va ser guardonada amb el Premi a la Millor Estació d'Autobusos d'Espanya, atorgat per l'ADT - Asociación para el Desarrollo del Transporte.

Estació d'Autobusos Fabra i Puig

estació d'autobusos Sant Andreu ArenalSituada a l'avinguda Meridiana, aquesta estació ha estat históricament un punt neuràlgic d'enllaç entre la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i algunes comarques properes.

Barcelona de Serveis Municipals S.A gestiona des de mitjans de 2011 aquesta estació, que disposa de 15 andanes útils, seguint els estàndards de qualitat, eficàcia, sostenibilitat i millora continua que li son propis, amb l’objectiu de contribuir a la millora de la mobilitat dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona i Catalunya.

.

Informació: Tel. 902 260 606 (de 7.00h a 21.00 h)

Plànol de situació

 
Barcelona Nord
Fabra i Puig