logo
Aparcaments BSM Solucions amb descompte Tarifes especials
Tarifes especials

Tarifa multi dies - Aparcament Pl. Fòrum

L’opció més econòmica per estacionar a Barcelona

Edifici Fòrum Amb aquesta tarifa especial, podreu gaudir d'estacionament continuat a l'aparcament B:SM de la plaça Fòrum pagant només 39,90 € per estades d'1 a 5 dies i 7,50 € per dia addicional per a estades mes llargues.

L'aparcament de la Plaça Fòrum compta amb 750 places i obre les 24 hores del dia. A més a més, es troba molt ben comunicat amb qualsevol punt de Barcelona a través de la xarxa de transport públic de la ciutat (metro, bus i tramvia).

 


Funcionament:

Recolliu el tiquet a l’entrada i valideu-lo al caixer automàtic de la forma habitual. El caixer us aplicarà automàticament la tarifa equivalent a 1 dia d’estacionament, encara que aquest tingui una durada més llarga, de fins a un màxim de 5 dies. Per cada dia extra la tarifa serà de 7,50 €.

Si retireu el vehicle i el voleu tornar a estacionar, haureu d'abonar novament la tarifa especial, ja que aquesta s'aplica únicament en estacionaments continuats.

 

 

Tarifa per dies - Aparcament Estació Barcelona Nord

El millor preu per als viatgers de l’Estació d’Autobusos

Estació Barcelona Nord Si preveieu que no heu de moure el vostre vehicle durant uns dies, us oferim aquesta tarifa. Si inicieu un viatge des de l’estació d’autobusos Barcelona Nord, us recomanem especialment aquest producte.

Amb un pagament de només 18,40 €* per dia podeu tenir el vostre vehicle els dies que necessiteu d'estacionament continuat a l'aparcament de l'Estació Barcelona Nord. Aquest aparcament es troba molt ben situat al centre de la ciutat, molt a prop de l'estació de metro i tren d'Arc de Triomf.


Abans de retirar el vehicle només cal anar al caixer automàtic i fer efectiva l'estada pagant només 18,40 €* per cadascun dels dies i el temps restant a tarifa de rotació.

 

*Preus amb IVA Inclòs.

 

Tarifa multi dies – P.R. Biomèdica, Marina Port i Litoral Port

Si viatgeu en vaixell o feu turisme en cotxe, estacioneu el vostre vehicle des de només 7,50 €/dia

Si agafeu un creuer des de la ciutat de Barcelona o veniu de turisme en cotxe, estacioneu el vostre vehicle amb total tranquil.litat i al millor preu. En els nostres aparcaments de Parc de Recerca Biomèdica i de Litoral Port, acreditant-vos com a viatger de creuer o dient que heu vist aquesta oferta en la nostra pàgina web podeu aprofitar-vos de condicions molt avantatjoses.

Abans de retirar el vehicle només cal anar al caixer automàtic amb el tiquet i fer efectiva l'estada pagant només 39,90 € per estades d'1 a 5 dies i 7,50 € per dia addicional per a estades més llargues.

P.R. Biomédica

Aparcament P.R. Biomèdica

Litoral Port

acces_litora_port

 

TARIFES*

D'1 a 5 DIES

39,90 €

DIA EXTRA

7,50 €

*Preus amb IVA Inclòs.

 

Tarifa multi hores - Aparcament Ona Glòries

Aparca a bon preu.

aparcament_onaglories

 

Amb aquesta tarifa especial, podreu gaudir d'estacionament continuat a l'aparcament B:SM Ona Glòries (al costat del Centre Comercial) pagant només 6,10 € per a estades de 2 a 6 hores i 18,45 € per a estades de 6 a 24 hores.

Funcionament:

Recolliu el tiquet a l’entrada i valideu-lo al caixer automàtic de la forma habitual.

El caixer us aplicarà automàticament la tarifa equivalent a 2 hores d’estacionament, si l'estada ha estat de 2 a 6 hores. Si hi esteu més estona, a partir de les 6 hores i fins a 24 hores se us cobrarà l'equivalent a 6 hores.

 

 


Zoo

Quan visiteu el Zoo, estacioneu el vostre vehicle per només 12,50 €

targeta zooSi aneu al Zoo, disposeu de l’aparcament Wellington-Zoo per un preu de 12,50€ per un període d’entre 5 i 10 hores. Si aquest aparcament està ple us ofererirà la possibilitat de comprar unes targetes* per aparcar 10 hores contínues a l’aparcament de Marina Port per només 10 €.

*Només es poden adquirir a l´aparcament de Wellington-Zoo i només vàlid en horaris del Zoo..
Altres tarifes

Per gaudir dels espectacles de la ciutat al millor preu, gaudiu de les tarifes especials en els esdeveniments següents:

 

Esdeveniment/Lloc

Aparcament

Preu*

Temps permès

Funció - Gran Teatre del Liceu

La Boqueria

8€

des d'1h abans de la funció i fins un màxim de
6 hores

Concert/BTM - Ciutat del Teatre

Rius i Taulet

6,15€

1 h més que l'espectacle

Programació/TNC - Auditori

Pl. de les Arts

6,15€

des d'1h abans de l'espectacle i fins un màxim de 5 hores

 

* Preus amb IVA Inclòs.