logo
Aparcaments BSM Abonats Avantatges i modalitats
Avantatges i modalitats

Targeta  d’abonats

Amb 40 aparcaments  i més de 13.000 places, ens hem consolidat com la xarxa d'aparcaments més gran de Barcelona. Una xarxa que us ofereix un servei de qualitat garantit per la certificació de qualitat ISO 9001.


Ens adaptem a les vostres necessitats d’estacionament en disposar d’una oferta flexible d’abonaments per a diferents franges horàries. Podeu triar el tipus d’abonament que més us convingui i gaudir de molts avantatges.

 

Estacioneu a 40 aparcaments i pagueu només el 50%
Si sou abonats d’un dels aparcaments de la xarxa B:SM,  recordeu utilitzar la vostra targeta d’abonat en els caixers automàtics i pagueu només el 50% de la tarifa de rotació de la vostra estada a la resta dels  40 aparcaments de la xarxa B:SM distribuïts per tota Barcelona*.

 

Els tipus d’abonaments són:

 

01 Complet:

24 hores, tots els dies del mes. També disponible per a motos.

02 Nocturn:

De dilluns a divendres en horari nocturn i el cap de setmana i dies festius les 24 hores; excepte els aparcaments de Moll de la Fusta, Marina Port i Litoral Port que disposen d'horaris diferents.

03 Diürn:

De dilluns a dissabte en diferents franges horàries diürnes.

04 Motos i bicicletes:

Places reservades al costat de la cabina de control.

05 Abonaments per a empreses:

Faciliti l'aparcament als seus empleats i beneficiï’s de condicions molt especials per volum d'abonaments.

 

Els preus dels abonaments i els horaris varien segons l'aparcament. Demaneu informació enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , a la cabina de control dels aparcaments o trucant al telèfon de comercial 93 409 20 21.

 

*Si sou abonats de moto, gaudireu del 50% de descompte sobre el preu de la tarifa especial per a motos en tots els aparcaments que disposin d’aquesta modalitat i si aparqueu la vostra moto en altres aparcaments que no tinguin aquesta tarifa especial, s’aplicarà el 50% de descompte sobre la tarifa de rotació de cotxes.


Els abonats de les modalitats bici i bici jove no gaudeixen del descompte del 50%