L'Auditori de Barcelona

 

L'Auditori de Barcelona

Lepant, 150
08013 Barcelona
93 247 93 00
info@auditori.cat

UNA NIT A BROADWAY AMB ANDREW LLOYD WEBBER I L'OBC

Els dies 22 i 23 de desembre de 2017,
15% de descompte pels abonats de B:SM.

 

Per aconseguir descompte, en el moment de fer la compra seleccioneu el descompte: ABONATS BSM i introduïu el codi OB133

Els musicals d’Andrew Lloyd Webber estrenats a Manhattan han aconseguit gravar-nos al cap melodies immortals: Memory (de Cats), No ploris per mi Argentina (d’Evita), Getsemaní (de Jesucrist Superstar), Mascarada (d’El fantasma de l’òpera)... En aquest concert no en faltarà cap.

Algunes de les seves obres van pujar als escenaris de Broadway i ja no s’hi van moure durant 20 anys! Cats va superar les 7.000 representacions ininterrompudes, i El Fantasma les 12.000. A Barcelona, l’any 1992 vam gaudir d’un himne escrit per ell que també es va fer indispensable: Amics per sempre. Però els musicals de Lloyd Webber no són una qüestió de números: són emocionants, ens remouen per dintre, ens fan riure, plorar, estimar... Són art en estat pur: a través de la fantasia ens connecta amb el món més proper, perquè sempre treballa amb les emocions humanes, encara que a vegades els protagonistes siguin gats...

INTÈRPRETS I ARTISTES CONVIDATS: Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) • Alfonso Casado, director • Mariano Detry, director d’escena • Celinde Schoenmaker, solista • Joanna Ampil, solista • John Owen Jones, solista • Geronimo Rauch, solista • Coral Sant Jordi • Cor Ciutat de Tarragona.

Per a més informació i comprar les teves entrades:

Una nit a Broadway amb Andrew Lloyd Webber i L'OBC

 

 

Cerca el teu aparcament

Al voltant del teu aparcament hi han molts establiments que t'ofereixen avantatges exclusives. Selecciona'l i guadeix.

 

Cerca el tipus de comerç

Si ets abonat als aparcaments de B:SM tens moltes avantatges, descomptes o promocions. Un gimnàs, un entrepà o una botiga d'esports. Què necessites?

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte