Els serveis

D'acord amb el nostre compromís amb la satisfacció dels nostres clients i usuaris, els aparcaments de la Xarxa B:SM us ofereixen diversos serveis de valor afegit i de qualitat.

Serveis de valor afegit

Punts de recàrrega

B:SM disposa de Punts de recàrrega per als vehicles elèctrics. Punts de recàrrega B:SM

Estaciona el teu vehicle elèctric a B:SM i aprofita per recarregar la bateria en els nostres aparcaments que disposen d’'aquest servei.

Encara que avui en dia els vehicles elèctrics són relativament minoritaris, la sostenibilitat i l’'eficiència energètica són dos criteris prioritaris en la política de mobilitat de Barcelona i, a poc a poc, també es van introduint en les decisions dels consumidors a l'’hora de comprar un vehicle.

La instal·lació dels punts de recàrrega per a vehicles elèctrics consisteix en el subministrament de 220 voltis estàndards utilitzant un endoll de seguretat. 

Tots els nostres punts de recàrrega admeten endolls Mennekes i endolls Schuko i també tots poden donar fins a 16A (3,6 Kw/h). La potència dependrà del tipus d’endoll del vehicle: alguns vehicles amb Schuko la limiten a 10A, tot i que, normalment, els Schuko treballen a 12A i els Mennekes a 16A. El temps de recàrrega dependrà del tipus d’endoll que porti el vehicle i de la necessitat de recàrrega.

Amb accions com aquestes, B:SM vol afavorir la distribució urbana amb vehicles elèctrics, una pràctica que contribueix a la millora de la mobilitat, a la reducció d’emissions de CO2, a la disminució del soroll i que, en definitiva, fomenta el respecte pel medi ambient.

Accedir web LIVE

Estacions de Bicing elèctric als aparcaments

Als aparcaments de la Xarxa B:SM trobaràs 24 de les 46 estacions que el Bicing elèctric ha posat en funcionament i que es troben repartides per tota la ciutat, amb més de 300 bicicletes.

Complementari al Bicing actual, el Bicing elèctric va néixer per millorar el servei, ampliar els transports públics, incrementar la sostenibilitat de la ciutat i facilitar viatges llargs i ascendents, amb l'’objectiu de consolidar-lo com un mitjà de transport integrat a la ciutat.

Accedir web Bicing

Avancar

Als aparcaments de la Xarxa B:SM disposes del servei de carsharing Avancar.

Avancar va iniciar la revolució del carsharing a Espanya  i a Barcelona hi és des de 2005. Actualment disposa d’una xarxa de més de 300 cotxes repartits per tota la ciutat, L’Hospitalet i Sant Cugat.

Europcar-Badajoz

A l'aparcament B:SM-Badajoz, trobaràs l'oficina d'Europcar per al districte 22@.

Disposa de 35 places per a vehicles Europcar, on podràs trobar tota la gamma de lloguer que Europcar posa a la teva disposició, la zona de vehicles elèctrics d'Audi i les motos de Cooltra.

Serveis de qualitat

Consigna

Als nostres aparcaments disposes de consigna gratuïta durant un període màxim de 15 dies.

Video-Vigilància 24h

Els nostres aparcaments estan dotats de càmeres de videovigilància 24h i un Centre de Control pioner creat per a la vigilància i el suport a la gestió en els aparcaments, donant resposta in situ als nostres usuaris.

Pagament amb targeta

Pagament amb targeta tant els tiquets de rotació com el primer rebut dels abonaments per fer més còmode i flexible els teus pagaments.

 
Pujar
Twitter

 
Estem en contacte